fbpx

1- og 5-års gennemgang

Få rettet fejl og mangler, når entreprenørens ansvar stadig gælder

I henhold til AB92 skal du indkalde entreprenøren, så du med sikkerhed kan gøre dine krav gældende. I AB92 står der følgende:

1-års eftersyn
§ 37. Bygherren indkalder entreprenøren til en gennemgang af arbejdet, som skal finde sted senest et år efter afleveringen.

5-års eftersyn
§ 38. Bygherren indkalder entreprenøren til en afsluttende gennemgang af arbejdet, som skal finde sted senest 30 arbejdsdage før udløbet af en periode på 5 år efter afleveringen, jf. dog § 36, stk. 3, nr. 4.
Stk. 2. Har bygherren ikke indkaldt som nævnt i stk. 1, kan entreprenøren indkalde bygherren til eftersynet. Indkaldelsen skal være skriftlig og ske med mindst 10 arbejdsdages varsel.

Vi kan som byggesagkyndig hjælpe dig med at gå huset igennem både indvendigt og udvendigt. Vi tilser de tekniske installationer samt loftrum, bad mv. Vi giver dig en grundig gennemgang af din nye bolig, så du kan være tryg.

Der er mange ting, man skal forholde sig til, og derfor afsætter vi også 2 timer til denne opgave. Vi laver en udførlig rapport som du kan give videre til entreprenøren. Det er vigtigt at I fortæller entreprenøren, at de skal afsætte 2 timer til det, så vi kan gå det hele igennem sammen.

Vi sørger for at entreprenøren ikke taler uden om men retter op på de ting, der evt. kunne være.

Følgende er inkluderet i en 1- og 5-års gennemgang:

  • Grundig byggeteknisk gennemgang af hele ejendommen ude såvel som inde
  • Undersøgelse af loftrum, teknikrum, boligen, tag, facader, vinduer mv.
  • Udarbejdelse af udførlig mangelliste
  • Svar på spørgsmål til problemer eller vedligeholdelse på ejendommen
  • Dialog med entreprenøren under gennemgangen

 

Kontakt os for nærmere info, vi svarer indenfor 24 timer

11 + 2 =

Vi hjælper kommende husejere trygt igennem deres boligprojekt, hvad enten det er et nyt hus, der skal bygges, eller et hus, som skal købes.

Kontaktinformation

Smyrnavej 14 2300 kbh S

Følg os på Facebook

Copyright © 2020 dinraadgivning.dk | Cookies- & Privatlivspolitik | Gå til blog