fbpx

Syn og skøn

Er din byggesag endt i en tvist med entreprenøren, og du er i tvivl om, hvordan du kommer videre?

kontakt Din Rådgivning. Vores beskikkede, byggetekniske syn- og skønsmand står klar til at hjælpe dig med eventuelle konflikter i forbindelse med syn og skøn. Vores priser starter på 4.000 kr. – men skriv eller eller ring for et tilbud på lige netop din sag. 

 

Hvad er syn og skøn?

Begrebet dækker over, at 2 eller flere parter i et byggeprojekt er blevet uenige. Kan man ikke selv finde en løsning, kan én af partnerne kræve, at der bliver foretaget syn og skøn. Her kan en sagkyndig involveres, da sagkyndige kan foretage en fuldstændig uvildig og byggeteknisk vurdering af sagen. Begrebet syn dækker over, at sagkyndige foranstalter en besigtigelse. Skøn betyder, at sagkyndige konkluderer på sagen.

Anvend en byggesagkyndig til syn og skøn

Når vi som byggesagkyndig kommer ud, så bliver samtalen meget mere faglig og 100% byggeteknisk. Entreprenøren ved godt, at man ikke kan fremlægge en masse ting, som ikke passer, når byggesagkyndig står som mægler i midten. Derfor bliver forløbet også tit meget nemmere, og der kan findes løsninger på problemerne.

Følgende er inkluderet:

  • Dialog omkring problemet/uenigheden og forventningsafstemning
  • Byggeteknisk gennemgang og besigtigelse (syn)
  • Drøftelse af forholdene som er fundet ved besigtigelsen imellem parterne
  • Vores uvildige konklusion på jeres uenigheder (skøn)
  • Evt. økonomi i udbedring af forholdene, hvis der er tvivl omkring dette. Det er VIGTIGT, at I bliver enige om, at konklusionen på denne gennemgang accepteres af begge parter. Vi anbefaler at lave en skriftlig aftale omkring dette inden gennemgangen.

En byggesagkyndig fra Din Rådgivning forhindrer en syn og skøn-sag

Det vil tit være nemmere og billigere at få hjælp fra os end at køre en syn og skøn-sag. Det kan sagtens tage flere år og være en meget langsommelig proces. Man kan kun afholde syn og skøn, hvis en af parterne ønsker det. Parterne skal selv betale udgiften til syn og skøn, og disse kan være meget store.

Her er det ikke sikkert, at jeres retshjælpsforsikring vil dække. Derfor skal man ofte selv betale for at køre en syn og skøn sag.

Med os som mægler løses konflikten tit nemmere da samtalen er byggeteknisk, og I undgår at få en intetsigende forklaring, som I ikke er tilfredse med eller alligevel ikke forstår.

Hvis du ønsker at løse din konflikt med syn og skøn, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os nedenfor. Din Rådgivning står klar til at hjælpe dig med en uvildig håndtering af sagen.

Få hjælp til dit boligkøb

Et boligkøb er en individuel sag. Derfor arbejder vi også ud fra det princip, at ingen køberrådgivning er ens. Vi vurderer altid vores sager individuelt for at sikre, at vores kunder oplever en sparring, som lige netop er tilrettelagt deres behov. Ligeledes ønsker vi altid, at finde det helt perfekte match mellem køber og køberrådgiver. 

Kontakt os for nærmere information. Vi svarer indenfor 24 timer.

9 + 6 =

Vi hjælper kommende husejere trygt igennem deres boligprojekt, hvad enten det er et nyt hus, der skal bygges, eller et hus, som skal købes.

Kontaktinformation

Smyrnavej 14 2300 kbh S

Følg os på Facebook

Copyright © 2020 dinraadgivning.dk | Cookies- & Privatlivspolitik | Gå til blog