fbpx

Byggesagkyndig

København og Sjælland

Få overblik over dit boligkøb med en byggesagkyndig

Din Rådgivning hjælper dig trygt gennem dit kommende boligprojekt – uanset om du skal bygge eller købe nyt hus. Som byggesagkyndig sikrer vi dig det gyldne overblik over både økonomiske og juridiske faldgruber ved dit kommende boligkøb. Vi opererer på det meste af Sjælland. Dermed kan du roligt kontakte os, uanset om du skal bruge en byggesagkyndig i København, Roskilde eller et helt tredje sted på Sjælland. 

Byggesagkyndig til køberrådgivning og byggetilsyn

Overvejer du at købe eller bygge nyt hus? Så lad Din Rådgivning hjælpe dig sikkert gennem dit kommende boligkøb.

Et boligkøb er en af de største beslutninger i dit liv – uanset om du skal købe eller bygge nyt. Derfor er det alfa og omega, at bolig eller byggeri ikke indeholder overraskelser, der kan have konsekvenser for din økonomi.

Af samme grund kan du med fordel alliere dig med en 100 % uvildig byggesagkyndig fra Din Rådgivning. Vores byggetekniske eksperter er nemlig både byggeteknisk og juridisk klædt på til at guide dig trygt gennem din bolighandel.

På den måde behøver du ikke frygte for ubehagelige overraskelser og faldgruber i dit boligkøb. Vi er din uvildige rådgiver til køberrådgivning og byggetilsyn.

Dét kan en byggesagkyndig hjælpe dig med

Som byggesagkyndig kan vi blandt andet hjælpe dig med:

  • Udførlig byggeteknisk gennemgang af din kommende ejendom
  • Gennemgang og forklaring af eventuelle fejl og mangler ved ejendommen
  • Vurdering af ejendommen i forhold til tilsvarende
  • Rådgivning om forventet fremtidig vedligeholdelse af ejendommen
    Skødeskrivning, tinglysning, refusionsopgørelse og andre former for juridisk køberrådgivning
  • Gennemgang af købsaftale

Du får med andre professionel rådgivning i alle faser af dit boligkøb – lige fra de første spæde overvejelser til købsaftalen er skrevet under.

Hvad er en byggesagkyndig?

En byggesagkyndig er en rådgiver, som laver tilsyn af boliger samt vejleder sælger eller køber undervejs i en bolighandel eller i forbindelse med renoverings- og byggeprojekter. Ved byggeprojekter kan byggerådgiveren hjælpe dig, så du undgår graverende fejl i byggeriet – og dermed spare dig for uforudsete udgifter.

Står du i en bolighandel eller et byggeprojekt, og der er opstået konflikt mellem parterne, kan en byggerådgiver her fungere som en mægler. En byggerådgiver er ikke en beskyttet titel, men din byggesagkyndige skal have en byggeteknisk grunduddannelse og være beskikket af Sikkerhedsstyrelsen for at udarbejde tilstandsrapporter.

Hvorfor vælge Din Rådgivning som byggesagkyndig?

Vælger du din Rådgivning, er altid du sikret en byggesagkyndig med høj faglig ekspertise inden for bolig og byggeri samt mange års brancheerfaring. Med vores høje serviceniveau og kompromisløse kvalitetskontrol i forhold til både huseftersyn og gennemgang af rapporter er du altid sikret en tryg bolighandel.

Hos Din Rådgivning er du derfor garanteret en professionel og uvildig gennemgang af dit kommende boligkøb. Vi tilbyder dig hjælp til at udarbejde en tilstandsrapport, så du er sikret mod fejl og mangler, ligesom vi kan også fungere som mægler i eventuelle konflikter om huskøb. På den måde forhindrer du både eventuelle faldgruber og tvister.

Skal vi være din byggesagkyndige i København

Vil du hjælpes sikkert gennem din kommende bolighandel? Så indhent et tilbud i kontaktformularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt os for nærmere information. Vi svarer indenfor 24 timer.

11 + 13 =

Skal I herimod selv bygge selv bygge et helt nyt hus, kan vi anbefale jer at vælge et  byggetilsyn i forbindelse med projektet. Læs mere om vores skræddersyet service indenfor byggetilsyn til jer, som selv kaster jer ud i byggeprojektet! 

Vi hjælper kommende husejere trygt igennem deres boligprojekt, hvad enten det er et nyt hus, der skal bygges, eller et hus, som skal købes.

Kontaktinformation

Smyrnavej 14 2300 kbh S

Følg os på Facebook

Copyright © 2020 dinraadgivning.dk | Cookies- & Privatlivspolitik | Gå til blog