fbpx

 Byggeteknisk rådgivning

Byggeteknisk køberrådgivning

Skal du til at købe eller bygge hus – og har du brug for byggeteknisk rådgivning, der sikrer en bolighandel uden økonomiske overraskelser? Så kontakt Din Rådgivning allerede i dag, og få overblik over eventuelle skjulte fejl. Vores byggesagkyndige står klar til at hjælpe dig trygt gennem gennem dit kommende boligprojekt – hvad end du skal købe eller bygge nyt hus. Vi gennemgår din kommende ejendom samt tilstandsrapport og giver dig herefter en faglig vurdering af ejendommen.

Byggeteknisk rådgivning sikrer en tryg bolighandel

Hvis du står over for en bolighandel, skal du træffe nogle vigtige beslutninger – beslutninger, som kan og vil få en økonomisk betydning i din hverdag.

Står du i den situation, er det rart med professionel råd og vejledning til at træffe den helt rigtige beslutning. For på den måde kan du få ro i sindet og styr på processen, så du kan træffe det helt rigtige valg.

Med en byggeteknisk rådgiver får du nemlig et godt overblik over tilstanden og skaderne på den bolig du skal sælge eller din nye bolig – et rigtigt godt udgangspunkt i enhver handel.

Med byggeteknisk rådgivning hos Din Rådgivning er du altid sikret:

 • Grundig byggeteknisk gennemgang af ejendommen med løbende dialog
 • Svar på spørgsmål, som du/I måtte have til tilstandsrapporten
  Vejledning vedr. renovering af ejendommen
 • Anbefalet vedligeholdelse de næste 5-10 år
  Overblik over, hvad tingene koster
 • Overblik over, hvad du hvad skal være opmærksom på
 • En snak om ejerskifteforsikring
 • Samlet vurdering af ejendommen ift. andre ejendomme af samme alder.
 • Altid 100 % uvildig rådgivning med din tryghed i centrum

byggeteknisk rådgivning

Hvad er en byggeteknisk rådgiver?

En byggeteknisk rådgiver, også kaldet en byggerådgiver, kan tilbyde forskellige ydelser alt efter hvem du kontakter. Men som oftest er en byggeteknisk rådgiver en beskikket sagkyndig, som hjælper dig med at gennemgå din bolig i forbindelse med boligkøb- eller salg.

Helt konkret tjekker den byggetekniske rådgiver boligen igennem for synlige fejl og mangler. Han kan også give dig gode råd og det byggetekniske og svare på dine spørgsmål til tilstandsrapporten. Hvis du skal sælge, kan den byggetekniske rådgiver, hjælpe dig med at udarbejde tilstandsrapporten. Her kigger han for eksempel på boligens alder, anvendelse og areal. Han kigger også efter synlige skader som kan nedsætte bygningens funktion eller værdi.

Din Rådgivning tilbyder primært byggeteknisk rådgivning til kommende husejere, som på den måde får tryghed i deres boligkøb.

 

Få byggeteknisk køberrådgivning ved din bolighandel, og undgå ekstra omkostninger

Køb af bolig er en af de største økonomiske beslutninger i løbet af livet. Boligen skal være perfekt, og det er således vigtigt, at køber er sat ind i alle detaljer omkring boligen.

I den proces er der mange love og regler, som køber skal overholde, hvilket kan være svært og uoverskueligt. Det betyder også, at det kan være relevant for mange købere at få professionel køberrådgivning.

En god rådgiver kan ofte spare dig for uventede udgifter i en bolighandel eller et byggeprojekt. Med byggeteknisk rådgivning får du en uvildig vurdering af den bolig, du skal til at købe, inden du køber den.

Din Rådgivning tilbyder også juridisk køberrådgivning til dig, der vil klædes 100 % på klædt på i forhold til alle love og regler, som skal overholdes i forbindelse med et boligkøb. På den måde er du sikret rådgivning hele vejen rundt i dit kommende boligprojekt.

Få hjælp til dit boligkøb

Et boligkøb er en individuel sag. Derfor arbejder vi også ud fra det princip, at ingen køberrådgivning er ens. Vi vurderer altid vores sager individuelt for at sikre, at vores kunder oplever en sparring, som lige netop er tilrettelagt deres behov. Ligeledes ønsker vi altid, at finde det helt perfekte match mellem køber og køberrådgiver. 

Kontakt os for nærmere information. Vi svarer indenfor 24 timer.

14 + 2 =

Vi hjælper kommende husejere trygt igennem deres boligprojekt, enten om det er et nyt hus som skal bygges eller et hus som skal købes.

Kontaktinformation

Gl. Kongevej 25, 1610 København V

Følg os på Facebook

Copyright © 2020 dinraadgivning.dk | Cookies- & Privatlivspolitik | Gå til blog