fbpx

Afleveringsforretning

Afleveringsforretning – den juridiske afslutning på byggeriet

Skal du overtage dit nye hus eller lejlighed så kan vi som byggeteknisk rådgiver hjælpe dig.

Har du fået bygget nyt hus og skal til at overtage eller købe en helt ny lejlighed? Så kan vi hjælpe dig med at gå tingene igennem. Vi vil som byggesagkyndig gå hele ejendommen igennem og se om alt er som aftalt.

Vi gennemgår hele ejendommen og påtaler alle fejl og mangler som skal rettes. Vi tager dialogen med entreprenøren og spørger ind til diverse ting. Er der væsentlige mangler på ejendommen, vil den byggesagkyndige vurdere prisen på arbejdet og forhandle et beløb som skal tilbageholdes indtil det er udbedret.

Vi sørger for du får en god oplevelse med overdragelsen af din nye ejendom

Afleveringsforretningen indeholder blandt andet:

  • Grundig byggetekninsk gennemgang af ejendommen.
  • Vurdering af fejl og mangler og manglende finish
  • Beskrivelse af ting som skal udbedres i en udførlig mangleliste
  • Rådgivning omkring udbedring af fejl og mangler
  • Gennemgang af de ting, der  skal skal være på plads inden overtagelse

Hvad er afleveringsforretning?

Afleveringsforretning er når en entreprenør har afsluttet et byggeprojekt og skal fremvise og overlevere det til kunden. Her gennemgår man arbejdet og vurderer, om arbejdet er færdigt, eller om det har mangler. Den proces går under betegnelsen afleveringsforretning. I mange tilfælde har et byggeri mangler, men det kan være svært for den private boligejer at finde dem alle uden erfaring i det. Derfor anvender mange også en byggeteknisk rådgiver i forbindelse med afleveringsforretningen.

I afleveringsforretningen aftales og skrives der således en mangelliste med de eventuelle fejl, hvor der også aftales en tidsfrist på forbedringerne.
Afleveringsforretningen er ydermere afgørende for en række forhold. Byggeriet afleveres til dig som ejer efter afleveringsforretningen er overleveret. Det betyder også, at du overtager alt det, entreprenøren skulle overvåge, mens der blev bygget. Dette inkluderer eksempelvis materialet og de eventuelle skader, der i fremtiden kan følge af nedbør, storm eller lignende. Efter afleveringen er overleveret, bliver det af den årsag langt mere besværligt at rette op på eventuelle fejl. Her har du nemlig selv overtaget ansvaret for dem.

Afleveringsforretning med Din Rådgivning

Sidstnævnte i ovenstående afsnit bliver derfor en afgørende faktor for, at du bør overveje en professionel byggeteknisk rådgiver, når du skal gennemgå byggeprojektet med entreprenøren. I den proces står Din Rådgivning til rådighed med erfarne og dybt profesionelle rådgivere, der sikrer dig og din bolig eller ejendom en sikker fremtid uden fejl og mangler. Hvis du synes, det lyder interessant, kan du henvende dig via vores kontaktformular nedenfor.

Læs mere i vores brochure og find den perfekte løsning til jeres behov. Kontakt os, eller download brochuren om afleveringsforretning nedenfor. 

 

Kontakt os

Vil du hjælpes sikkert gennem din kommende bolighandel? Så indhent et tilbud i kontaktformularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt os for nærmere information. Vi svarer indenfor 24 timer.

11 + 3 =

Vi hjælper kommende husejere trygt igennem deres boligprojekt, enten om det er et nyt hus som skal bygges eller et hus som skal købes.

Kontaktinformation

Bygrænsen 32, 2770 Kastrup

Følg os på Facebook

Copyright © 2020 dinraadgivning.dk | Cookies- & Privatlivspolitik | Gå til blog