fbpx

Købermægler –
juridisk hjælp til boligkøb

Hjælp til dit boligkøb – Din Rådgivning er din købermægler

Hos Din Rådgivning får du juridisk køberrådgivning, der er skræddersyet til lige netop dine behov og dit boligkøb – uanset om du skal købe hus, andelsbolig eller projektsalg. Vores købsmæglere har erfaring med håndtering af alle bolighandlens dokumenterPå den måde er du sikret en tryg bolighandel uden juridiske faldgruber.

Vi er din købermægler – bliv klædt på til dit boligkøb med uvildig, juridisk rådgivning

Det er en stor beslutning at købe en ny bolig.

Derfor er det også vigtigt, at du som køber er klædt godt på juridisk. Og det er lige netop, hvad vi gør hos Din Rådgivning – klæder dig på til dit boligkøb, så du ikke havner i juridisk eller økonomisk uføre. Derfor kan du med god grund alliere dig med vores købermægler.

Professionel køberrådgivning omfatter rådgivning, forhandling og praktisk håndtering af alle papirer og juridiske processer vedrørende et boligkøb. Derfor er en professionel køberrådgiver til dig, der skal til at købe ny bolig.

 

Hvad er en købermægler – og hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvor en ejendomsmægler er på sælgers side, er vi som købermæglere 100% på købers side – dvs. på din side. Vi repræsenterer udelukkende dig og prioriterer derfor altid, at du som køber får de bedst mulige vilkår og priser. Af samme grund kan du trygt vælge Din Rådgivning til at assistere dig i dit næste boligkøb.

Vi kan hjælpe dig med alt fra praktisk håndtering og forhandling til det juridiske. Med andre ord får du med en rådgiver fra Din Rådgivning en helhedsrådgivning.

Vi hjælper med de største processer ved et boligkøb – herunder:

 • Gennemgang og analyse af alle relevante dokumenter
 • Økonomisk forhandling og rådgivning
 • Juridisk gennemgang af boligkøbet

Vores team består af en række dygtige og kompetente købermægler som står parat til at sikre jer et gnidningsfrit boligkøb. Vi hjælper dig med at blive klogere på din kommende bolig.

Vi tilbyder:

 • Skødeskrivning
 • Tinglysning
 • Kontrol med skøde og tinglysning
 • Kontrol med refusionsopgørelse 
 • Mægling mellem sælger og købers bank
 • Skriftlig korrespondance mellem mægler og sælger 
 • Skriftlig korrespondance med ejendomsmægler 
 • Refusionsopgørelse
 • Gennemgang af købsaftale
 • Gennemgang og analyse af alle relevante dokumenter

 Du kan kort sagt få professionel rådgivning til alle bolighandlens juridiske faser.

 

Hvad koster vores  købermægler?

Det koster mellem 1.795 kr. og 7.499 kr. at få vores køberrådgivere til at gennemgå dokumenterne i din bolighandel.

Din pris afhænger til dels af dine behov – ønsker du for eksempel komplet rådgivning, eller har du kun behov for skrivning og tinglysning af skøde? Endelig afhænger prisen af dit boligkøb – skal du for eksempel købe hus, andel eller typehus?

Se din pris i grafikken til højre.

Vi har hos Din Rådgivning samlet alt relateret til et boligkøb på ét sted. Derfor slipper du for selv at skulle indsamle tilbud fra diverse finansielle og juridiske udbydere. Den brede ekspertise betyder samtidig, at vi i de fleste tilfælde kan tilbyde dig en besparelse, og nedslaget i boligens pris er større end prisen for vores ydelser.

Hvis vi bistår ved forhandlingen og får forhandlet et prisnedslag, så tager vi 8% af nedslaget i provision.

Hos Din Rådgivning har vi flere års erfaring inden for branchen. Derfor kan vi også garantere, at du kommer trygt og ikke mindst hurtigt igennem handlen.

Vores rådgivning foregår altid i løbende dialog, så du er sikret, at handlen sker lige efter dit behov. Indled dialogen allerede i dag ved at benytte kontaktformularen nedenfor.

Få hjælp til dit boligkøb

Et boligkøb er en individuel sag. Derfor arbejder vi også ud fra det princip, at ingen køberrådgivning er ens. Vi vurderer altid vores sager individuelt for at sikre, at vores kunder oplever en sparring, som lige netop er tilrettelagt deres behov. Ligeledes ønsker vi altid, at finde det helt perfekte match mellem køber og køberrådgiver. 

Kontakt os for nærmere information. Vi svarer indenfor 24 timer.

7 + 14 =

Skal I selv bygge et helt nyt hus, kan vi anbefale jer at vælge et  byggetilsyn i forbindelse med projektet. Læs mere om vores skræddersyede service indenfor byggetilsyn til jer, som selv kaster jer ud i byggeprojektet! 

Vi hjælper kommende husejere trygt igennem deres boligprojekt, hvad enten det er et nyt hus, der skal bygges, eller et hus, som skal købes.

Kontaktinformation

Smyrnavej 14 2300 kbh S

Følg os på Facebook

Copyright © 2020 dinraadgivning.dk | Cookies- & Privatlivspolitik | Gå til blog