fbpx

Byggetilsyn

Skal du bygge nyt?

Hvis I skal bygge helt nyt hus igennem et typehus firma, anbefales det at vælge et byggetilsyn, i forbindelse med projektet.  På den måde sikrer I jer et trygt og roligt byggeri.

Vores tilsyn består af en række stikprøver under byggeriet, hvor vi tjekker de kritiske dele og konstruktioner.

Vi kommer løbende under byggeriet og laver en udførlig rapport for hver gang. Vi sørger for at komme, når der skal laves de kritiske dele, så der ikke bliver skjult nogen ting og byggesjusk undgås. Tilsynet strækker sig fra starten af byggeriet og helt til slut.

Vi tager dialogen med entreprenøren og sørger for at få rettet evt. fejl og mangler.

Følgende er inkl.

  • Fundament tilsyn ifm. af støbning og armering
  • Terrændæktilsyn. Tjek af isolering-radonspærre-gulvvarme slanger og diverse installationer
  • Tilsyn af mure og tagkonstruktion.
  • Opstart af indvendig arbejde, samt kontrol af fugtsikring
  • Tilsyn med tagarbejde og dampspærre samt murer delen.
  • Tilsyn af badeværelse og general gennemgang i huset
  • Gennemgang af huset inden aflevering
  • Afleveringsforretning og 1-5 års gennemgang

Hvordan fungerer et byggetilsyn i forbindelse med et boligprojekt? 

Et byggetilsyn er fuldstændig uvildigt, og byggerådgiver (som foretager tilsynet) har kun boligejerens eller køberens interesser i processen. Håndværksmesteren der udfører byggeriet har ofte helt andre interesser end dig selv, hvorfor det kan blive meget nødvendigt med et byggetilsyn. 

Byggerådgiveren står ydermere for generelt at føre inspektion med håndværkernes arbejde. Under denne generelle inspektion inkluderer et byggetilsyn også, at rådgiver kan hjælpe med kontraktgennemgang- og forhandling. Rådgiver kan ligeledes kontrollere omkostninger. Rådgiver kan også gennemgå sundhed, sikkerhed og miljøet omkring huset. 

I det hele taget vil et byggetilsyn kun styrke livet i din bolig, når den er indflytningsklar, hvorfor det er en stor fordel at hyre kompetent rådgivning. 

Priser fra 12.000 – 29.000 kr. inkl. moms.  

Hvorfor vælge et byggetilsyn fra Din Rådgivning?

Vi giver dig professionel rådgivning, som er specielt skræddersyet til de sikkerhedsforanstaltninger, dit projekt kræver for at blive en succes. Vores erfarne byggerådgivere kan effektivt kontrollere og rådgive i alle aspekter af dit byggeprojekt. 

Vi sørger for, at dit byggeprojekt holder sig indenfor de planlagte datoer. Vi reducerer tekniske risici og forebygger fejl gennem vores vedvarende rådgivning. Vi sørger for overholdelse af relevante regler og love samt forsikringsselskabers retningslinjer og meget, meget mere. 

Læs mere og find den perfekte byggetekniske løsning til dit boligprojekt. Klik på brochuren nedenfor. 

Kontakt os idag

Et boligkøb er en individuel sag. Derfor arbejder vi også ud fra det princip, at ingen køberrådgivning er ens. Vi vurderer altid vores sager individuelt for at sikre, at vores kunder oplever en sparring, som lige netop er tilrettelagt deres behov. Ligeledes ønsker vi altid, at finde det helt perfekte match mellem køber og køberrådgiver. 

Kontakt os for nærmere information. Vi svarer indenfor 24 timer.

12 + 5 =

Vi hjælper kommende husejere trygt igennem deres boligprojekt, enten om det er et nyt hus som skal bygges eller et hus som skal købes.

Kontaktinformation

Bygrænsen 32, 2770 Kastrup

Følg os på Facebook

Copyright © 2020 dinraadgivning.dk | Cookies- & Privatlivspolitik | Gå til blog