fbpx

Byggetilsyn

Har du brug for et byggetilsyn?

Hvis du skal til at bygge et helt nyt hus igennem et typehusfirma, kan det være fornuftigt med et byggetilsyn. Byggetilsynet er din vej til en afslappet og rolig proces i forbindelse med husprojektet, da vi påtager os opgaven med at føre tilsyn på byggeriet undervejs. Det er altså sådan du kan sikre dig en kontrolleret og ordentlig byggeproces, som vi kan hjælpe dig med på hele Sjælland.

 

Hvad er et byggetilsyn?

Et byggetilsyn er en uvildig vurdering af et byggeprojekt, mens det står på. Vores tilsyn består af en række stikprøver af byggeriet undervejs, hvor vi tjekker de kritiske dele og konstruktioner på bygningen.

Vi kommer forbi løbende, mens byggeriet står på og laver en udførlig rapport hver gang. Den deler vi med dig og entreprenøren på byggepladsen og fører således tilsyn med byggeriet. Det giver dig overblik over processen, og samtidig kan vi hjælpe entreprenøren med at undgå byggesjusk. Vi er der nemlig, når de kritiske dele af bygningen skal laves, så de bliver fulgt ordentligt til dørs. Opdager vi fejl og mangler, tager vi naturligvis dialogen med entreprenøren i tide, så de kan ændres.

Du kan altså tænke på byggetilsynet som en forebyggende måde at sikre kvaliteten af din nye bolig på. Ved at have os til at inspicere byggeprojektet, viser du over for entreprenør og håndværkere, at du forventer et ærligt arbejde. Det vil som regel gøre dem ekstra opmærksomme i deres arbejde – og skulle de alligevel glemme noget, er vi der til at rette det.

Byggetilsyn hos Din Rådgivning giver dig et trygt boligkøb

Hvad koster et byggetilsyn?

Priserne for vores byggetilsyn ligger mellem 12.000 – 29.000 kr. inkl. moms, og følgende er inkluderet:

 • Tilsyn af fundament ifm. afstøbning og armering
 • Tilsyn af terrændæk – vi tjekker isolering, radonspærre, gulvvarme, slanger og diverse installationer
 • Tilsyn af mure- og tagkonstruktion
 • Opstart af indvendigt arbejde samt kontrol af fugtsikring
 • Tilsyn med tagarbejde og dampspærre samt murerdelen
 • Tilsyn af badeværelse
 • Generel gennemgang af huset inden aflevering
 • Afleveringsforretning – juridisk afslutning på byggeprojektet
 • 1 og 5-års gennemgang – gennemgang af bygning efter 1 og 5 år mellem entreprenør og dig som ejer (bygherre)

 

Hvordan fungerer et byggetilsyn i forbindelse med mit boligprojekt?

Et byggetilsyn udføres af en byggerådgiver, som kun har boligejerens interesser i sigte under byggeprocessen. Håndværksmesteren der udfører byggeriet af dit nye hus har ofte også andre interesser end dig, og derfor kan det være meningsfuldt med et byggetilsyn.

Byggerådgiveren står for at føre den generelle inspektion med håndværkernes arbejde. Under denne inspektion inkluderer et byggetilsyn også, at rådgiver kan hjælpe med kontraktgennemgang og -forhandling samt kontrollere omkostningerne. Byggerådgiveren kan desuden gennemgå sundheden, sikkerheden og miljøet omkring huset.

Et byggetilsyn er altså til for dig, der bygger nyt hus for at sikre kvaliteten af din bolig, til den er indflytningsklar. Byggetilsynet dækker hele perioden for byggeriet fra starten ved første spadestik og helt til slut, når den sidste mursten er lagt. Så kan du starte dit nye liv i ro og mag uden betænkeligheder ved huset. Vi mener derfor, at du kan drage stor nytte af vores byggetilsyn.

 

Hvorfor vælge et byggetilsyn fra Din Rådgivning?

Hos Din Rådgivning hjælper vi kunder på Sjælland, hvor vi yder en professionel rådgivning, som er specifikt skræddersyet til de sikkerhedsforanstaltninger, dit projekt kræver, for at blive en succes. Vi går ikke ud fra samme skabelon hver gang – vi kigger først og fremmest på, hvad det er for en opgave dit byggeprojekt byder på.

Vores erfarne byggerådgivere har en byggeteknisk grunduddannelse og er således uddannet i effektivt at kontrollere byggeprocessen og godkendt til at rådgive i alle aspekter af dit byggeprojekt. Du kan altså trygt overlade det faglige ansvar til dem og blot følge med fra sidelinjen, indtil vi skifter dig ind, når byggeriet står færdigt, flot og fejlfrit.

 

Opsummering af nogle af dine fordele ved et byggetilsyn af Din Rådgivning

 • Vi sørger for, at dit byggeprojekt holder sig inden for de angivne datoer og planlagte rammer.
 • Vi reducerer tekniske risici og forebygger fejl af dit nye hus gennem vores vedvarende rådgivning.
 • Vi sørger for overholdelse af relevante regler og love samt forsikringsselskabers retningslinjer
 • Vi hjælper med kontraktgennemgang og -forhandling
 • Vi er uddannet i byggeteknik og er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen
 • Vi er med i processen fra start til slut

 

Læs mere og find den perfekte byggetekniske løsning til dit boligprojekt. Klik på brochuren nedenfor.

Få hjælp til dit boligkøb

Et boligkøb er en individuel sag. Derfor arbejder vi også ud fra det princip, at ingen køberrådgivning er ens. Vi vurderer altid vores sager individuelt for at sikre, at vores kunder oplever en sparring, som lige netop er tilrettelagt deres behov. Ligeledes ønsker vi altid, at finde det helt perfekte match mellem køber og køberrådgiver. 

Kontakt os for nærmere information. Vi svarer indenfor 24 timer.

4 + 11 =

Vi hjælper kommende husejere trygt igennem deres boligprojekt, hvad enten det er et nyt hus, der skal bygges, eller et hus, som skal købes.

Kontaktinformation

Smyrnavej 14 2300 kbh S

Følg os på Facebook

Copyright © 2020 dinraadgivning.dk | Cookies- & Privatlivspolitik | Gå til blog