fbpx

Byggestyring

Byggestyring – professionel rådgivning vedrørende dit byggeprojekt

Din Rådgivning kan hjælpe dig om det er stort eller småt, privat eller erhverv.

Ønsker du professionel hjælp til dit næste byggeprojekt, så kan vi tilbyde forskellige løsninger.

En ombygning, lille eller stor eller renovering, kan være en stor mundfuld, hvis man ikke har prøvet det før.
Hvilke krav er der til byggeriet? Hvor søger jeg byggetilladelse? Skal jeg bruge byggetilladelse? Hvilke håndværkere skal jeg bruge? Hvilken rækkefølge skal de komme i?  Er prisen, de har sendt, rimelig?

Ovenstående er blot en lille del af de spørgsmål, som kan opstå i forbindelse med et byggeprojekt. Vi tilbyder at hjælpe dig, så du ikke skal bekymre dig om alle disse ting og kan slappe af, indtil det er færdigt.

Vi kan tilbyde forskellige løsninger indenfor byggestyring:

  • En lille løsning, hvor vi står for opsyn og tidsplan af byggeriet samt dialog med håndværkerne.
  • Vi kan hjælpe dig med en total løsning, hvor vi står for al kommunikation med arkitekt, entreprenører, myndigheder mv.
  • Vores byggerådgiver er med i alle faser af byggeriet. Vi finder de rigtige tilbud fra håndværkerne og sørger for, at de overholder alle tidsplaner, byggetekniske løsninger samt krav og anvisninger. Vi kan også føre tilsyn på de kritiske punkter i byggeriet, så kvaliteten overholdes.

Kontakt os

Vil du hjælpes sikkert gennem dit kommende byggeprojekt? Så indhent et tilbud i kontaktformularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt os for nærmere information. Vi svarer indenfor 24 timer.

13 + 10 =

Skal I selv bygge et helt nyt hus, kan vi anbefale jer at vælge et  byggetilsyn i forbindelse med projektet. Læs mere om vores skræddersyede service af byggetilsyn til jer, som selv kaster jer ud i byggeprojektet! 

Vi hjælper kommende husejere trygt igennem deres boligprojekt, hvad enten det er et nyt hus, der skal bygges, eller et hus, som skal købes.

Kontaktinformation

Smyrnavej 14 2300 kbh S

Følg os på Facebook

Copyright © 2020 dinraadgivning.dk | Cookies- & Privatlivspolitik | Gå til blog