fbpx

Uvildig termografering

Synes du det trækker ind i huset, eller er der flere kolde områder i dit hus?

Ønsker du at energioptimere dit hus, så du ikke fyrer for fuglene, så kan en termografisk gennemgang være løsningen.

Vi bistår gerne som din uvildige byggesagkyndige ved en termografisk undersøgelse. Det er vigtigt, at den som udfører gennemgangen ikke har et mersalg for øje. Vi fokuserer på løsningerne, og sammen går vi huset igennem. Der kan hurtigt være penge at spare ved at finde kuldebroerne og utætheder.

Er det f.eks. vinduerne som skal skiftes, eller er det en hulmursisolering, huset trænger til?

Hvornår foregår en termografering?

I Danmark udføres termografering derfor typisk i perioden fra november til april.

Termografering bør foretages, når der er minimum 10° forskel på temperaturen inde i boligen og udenfor. Derudover bør termograferingen udføres i overskyet vejr, da solens stråler opvarmer din boligs ydre overflader og giver ukorrekte målinger.

Følgende er blandt andet inkluderet i en termografering:

  • Grundig termografisk gennemgang af hele ejendommen
  • Vi forklarer og fortæller omkring de forhold som konstateres
  • Dine spørgsmål omkring energioptimering besvares løbende
  • Der snakkes om løsninger på problemstillingerne
  • Billeder tilsendes i en rapport

Vi anbefaler, at der løbende tages notater for en bedre forståelse.

En termografisk undersøgelse med Din Rådgivning

En termografisk undersøgelse skal gerne indeholde en konstruktiv gennemgang af bygningen. Dette betyder, at du som ikke-sagkyndig skal kunne skønne, hvad rapporten indeholder, og der tages i høj grad højde for dig, der ikke er professionel og kyndig. Den termografiske undersøgelse skal for så vidt muligt være uvildig, og derfor er det ikke altid en god idé, at entreprenøren gennemgår energieffektiviseringen i din bolig. Entreprenøren kan have mersalg for øje og er ikke altid objektiv. Uvildig termografering bliver derfor vigtigt, således at du kan optimere din bolig, samtidig med at du holder omkostningerne nede. En byggesagkyndig vil derfor være dit bedste bud på en uvildig termografering. En byggesagkyndig er meget alsidig og kan vurdere mange områder i din bolig, hvorfor det er en oplagt løsning at anvende.

Hvis du har brug for en byggesagkyndig til termografering, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os nedenfor. Det er i naturligvis uforpligtende at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Få hjælp til dit boligkøb

Et boligkøb er en individuel sag. Derfor arbejder vi også ud fra det princip, at ingen køberrådgivning er ens. Vi vurderer altid vores sager individuelt for at sikre, at vores kunder oplever en sparring, som lige netop er tilrettelagt deres behov. Ligeledes ønsker vi altid, at finde det helt perfekte match mellem køber og køberrådgiver. 

Kontakt os for nærmere information. Vi svarer indenfor 24 timer.

12 + 5 =

Vi hjælper kommende husejere trygt igennem deres boligprojekt, hvad enten det er et nyt hus, der skal bygges, eller et hus, som skal købes.

Kontaktinformation

Smyrnavej 14 2300 kbh S

Følg os på Facebook

Copyright © 2020 dinraadgivning.dk | Cookies- & Privatlivspolitik | Gå til blog