fbpx

 Juridisk køberrådgivning

Hvorfor skal I bruge en juridisk køberrådgivning?

At købe en ny bolig er en stor beslutning. Endda også en af de største økonomiske investeringer i løbet af livet. En beslutning, som ofte er stor og til tider uoverskuelig. Boligen skal være perfekt, og det er således vigtigt, at køber er sat ind i alle detaljer omkring boligen. I den proces er der mange love og regler, som køber skal overholde. En proces som hurtigt forekommer ganske kompliceret. Derfor er det også vigtigt, at man som køber er klædt godt på angående korrekt juridisk rådgivning. Det betyder, at det kan være relevant for mange købere at involvere en køberrådgiver. 

Professionel køberrådgivning omfatter rådgivning, forhandling og praktisk håndtering af alle papirer og juridiske processer vedrørende et nyt boligkøb. Derfor er en professionel køberrådgiver altså til dig, der skal til at købe ny bolig. En køberrådgiver er 100% på købers side. Vi repræsenterer udelukkende vores kunde, køberen, og prioriterer derfor altid at vores købere får bedst mulige vilkår og priser. Af denne årsag kan du også trygt vælge Din Rådgivning til at assistere dit næste boligkøb.  

Hvad inkluderer en juridisk køberrådgivning?

Skal I ud og købe fast ejendom, men er I i tvivl om prisen er den rette, om der opstår skjulte skader, eller om noget helt tredje opstår? 

Hos Din Rådgivning håndterer vi, som jeres køberrådgiver, alt fra praktisk håndtering og forhandling til det juridiske. Altså får I med en boligrådgiver fra Din Rådgivning en helhedsrådgivning. Vi hjælper jer med de største processer ved et boligkøb – gennemgang og analyse af alle relevante dokumenter, økonomisk forhandling og rådgivning samt juridisk gennemgang af boligkøbet. 

Vores team består af en række dygtige og kompetente juridiske rådgivere, som står parat til at sikre jer et gnidningsfrit boligkøb. Vi hjælper jer med at blive klogere på jeres kommende bolig. 

Vi tilbyder:

  • Skødeskrivning
  • Tinglysning
  • Kontrol med skøde og tinglysning
  • Kontrol med refusionsopgørelse 
  • Mægling mellem sælger og købers bank
  • Skriftlig korrespondance mellem mægler og sælger 
  • Skriftlig korrespondance med ejendomsmægler 
  • Refusionsopgørelse
  • Gennemgang af købsaftale
  • Gennemgang og analyse af alle relevante dokumenter

 

Som køberrådgiver hjælper vi fra start til slut 

Vi gennemgår altid ejendommen sammen. Ligeledes ser vi også alltid processen an som forløbet går sin gang. Mange uforudsete situationer kan opstå ved et boligkøb, og disse tager vi selvfølgelig højde for hen ad vejen. 

Eksempelvis det kan også være gavnligt inden et boligkøb at få tjekket op på boligens tilstand i forhold til fugt og skimmelsvamp. Kedelige overraskelser som disse ved vi, at I selvfølgelig helst vil undgå, hvorfor vi altid vil anbefale at vi yderligere sammen tager et kig herpå. 

Med vores køberrådgivning fra start til slut sørger vi for, at I bliver tilfredse med jeres køb. 

Hvad koster juridisk køberrådgivning?

Vi har hos Din Rådgivning samlet alt relateret til et boligkøb på ét sted. Derfor slipper du for selv at skulle indsamle tilbud fra diverse finansielle og juridiske udbydere. Med denne ekspertise over hele paletten betyder det også, at vi har mulighed for at indsamle størst mulige besparelser på jeres boligkøb. Vores kunder oplever i de fleste tilfælde, at besparelser og nedslag i boligens pris er større end prisen for vores køberrådgivning.

Hos Din har vi flere års erfaring inden for branchen. Derfor kan vi også love jer, at I kommer trygt og ikke mindst hurtigt igennem handlen.

Vores rådgivning foregår altid i løbende dialog, så alle parter er sikret, at handlen sker lige efter jeres behov. Indled dialogen allerede i dag og benyt kontaktformularen nedenfor.

Skab dig et overblik over sammenhæng mellem ydelser og priser ang. juridisk køberrådgivning i vores oversigt til højre.

Få hjælp til dit boligkøb

Et boligkøb er en individuel sag. Derfor arbejder vi også ud fra det princip, at ingen køberrådgivning er ens. Vi vurderer altid vores sager individuelt for at sikre, at vores kunder oplever en sparring, som lige netop er tilrettelagt deres behov. Ligeledes ønsker vi altid, at finde det helt perfekte match mellem køber og køberrådgiver. 

Kontakt os for nærmere information. Vi svarer indenfor 24 timer.

6 + 5 =

Skal I herimod selv bygge selv bygge et helt nyt hus, kan vi anbefale jer at vælge et  byggetilsyn i forbindelse med projektet. Læs mere om vores skræddersyet service indenfor byggetilsyn til jer, som selv kaster jer ud i byggeprojektet! 

Vi hjælper kommende husejere trygt igennem deres boligprojekt, hvad enten det er et nyt hus, der skal bygges, eller et hus, som skal købes.

Kontaktinformation

Smyrnavej 14 2300 kbh S

Følg os på Facebook

Copyright © 2020 dinraadgivning.dk | Cookies- & Privatlivspolitik | Gå til blog