fbpx

 Byggeteknisk køberrådgivning

Hvad er inkluderet i byggeteknisk køberrådgivning?

Skal du/I ud og købe fast ejendom, men er i tvivl om det har skjulte fejl, som du/I ikke har fået øje på?

Hos Dinrådgivning kan vi hjælpe dig/jer med, at blive klogere på det hus/lejlighed som du/I er ved at købe. Vi er en række dygtige og kompetente byggesagkyndige, som er parate til, at hjælpe med det nye huskøb. Vores kompetente team af byggesagkyndige, hjælper med alt angående byggeteknisk rådgivning og sparring.

Vi gennemgår sammen det hus/lejlighed, som du/I kigger på, dernæst giver vi vores faglige vurdering af ejendommens tilstand og om det er en god investering.

Vi gennemgår sammen tilstandsrapporten og ser om der er ting, der ikke er kommet med i rapporten.

 Vi tilbyder:

  • Grundig byggeteknisk gennemgang af ejendommen med løbende dialog
  • Svar på spørgsmål, som du/I måtte have til tilstandsrapporten
  • Vejledning vedr. renovering af ejendommen
  • Anbefalet vedligeholdelse de næste 5-10 år.
  • Hvad koster tingene at lave og hvad skal I være opmærksomme på.
  • En snak om ejerskifteforsikring
  • Samlet vurdering af ejendommen ift. andre ejendomme af samme alder.

Vi går ejendommen igennem sammen og tager løbende jeres spørgsmål, Rådgivningen er mundtlig, men I er selvfølgelig velkomne til, at tage notater eller optage undervejs.

Vi vil gøre vores bedste, for at I bliver tilfredse med jeres køb.

Hvad er byggeteknisk køberrådgivning?

Køberrådgivning omfatter rådgivning, forhandling og praktisk håndtering af alle papirer og juridiske processer, når du skal købe bolig. Derfor er køberrådgivning altså til dig, der skal til at købe bolig. En køberrådgiver er 100% på købers side, når du skal købe bolig – af den årsag kan du trygt vælge Din Rådgivning til dit næste boligkøb. 

Et trygt boligkøb

Når man køber bolig, kan det være én af de største økonomiske beslutninger i løbet af livet. Boligen skal være perfekt, og det er således vigtigt, at køber er sat ind i alle detaljer omkring boligen. I den proces er der mange love og regler, som køber skal overholde, hvilket kan være svært og uoverskueligt. Det betyder også, at det kan være relevant for mange købere at få professionel køberrådgivning.

Søger I til gengæld, at være fuldkommen klædt på i forhold til alle love og regler som køber skal overholde i forbindelse med et boligkøb? Hos Din Rådgivning tilbyder vi komplet juridisk rådgivning. Læs mere om vores juridiske køberrådgivning her.  

Kontakt os idag

Et boligkøb er en individuel sag. Derfor arbejder vi også ud fra det princip, at ingen køberrådgivning er ens. Vi vurderer altid vores sager individuelt for at sikre, at vores kunder oplever en sparring, som lige netop er tilrettelagt deres behov. Ligeledes ønsker vi altid, at finde det helt perfekte match mellem køber og køberrådgiver. 

Kontakt os for nærmere information. Vi svarer indenfor 24 timer.

12 + 14 =

Vi hjælper kommende husejere trygt igennem deres boligprojekt, enten om det er et nyt hus som skal bygges eller et hus som skal købes.

Kontaktinformation

Bygrænsen 32, 2770 Kastrup

Følg os på Facebook

Copyright © 2020 dinraadgivning.dk | Cookies- & Privatlivspolitik | Gå til blog