fbpx

Køberrådgivning

Få overblik over dit boligkøb med køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb, og undgå at købe katten i sækken. Når du vælger køberrådgivning, får du kontrolleret boligens kvalitet og værdi inden køb. Du kan derfor roligt overgive de helt store mellemregninger til vores eksperter. Vi gør det lettere for dig at tage den store beslutning i sidste ende.

Du kan kontakte os allerede i dag på 71 96 96 15, info@dinrådgivning.dk eller ved at udfylde kontaktformularen – så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

Dine fordele ved køberrådgivning hos Din Rådgivning

Der er mange overvejelser forud for et boligkøb – det kan være alt fra beliggenhed, størrelse og økonomi. Inden du er helt klar til at byde på din drømmebolig, skal du måske et smut forbi banken og tale med din rådgiver. Men hvordan kommer du bedst muligt igennem denne proces?

Der er mange gode råd, når det kommer til boligkøb – men hvilke af dem skal du følge? Det er vigtigt, at du føler dig tryg i processen, så du ikke hæfter for fejl og mangler, når boligkøbet er skrevet under.

Din Rådgivning står klar til at hjælpe dig – og vi er med hele vejen i dit boligkøb.

Med køberrådgivning er du sikret følgende fordele:

  • Overblik over alle facetter ved dit boligkøb
  • Undgå faldgruber ved dit boligkøb
  • Uvildig rådgivning – ingen interessekonflikt
  • Fleksibilitet – hjælp til alt fra dokumenter og jura til byggeteknisk gennemgang

byggeteknisk rådgivning

Professionel hjælp til dit næste boligkøb – hvad er køberrådgivning?

I en bolighandel vil sælger være repræsenteret af en ejendomsmægler, som vel at mærke handler i sælgerens interesser. Sagt med andre ord er ejendomsmægleren snarere sælger end mægler.

Som køber kan man derfor nemt føle sig på bar bund i en ejendomshandel. For uanset om du er førstegangskøber eller erfaren på området, kan det føles som en uoverskuelig proces at vide, hvad du skal kigge efter.

Det er nemlig ikke nok at have fundet drømmeboligen. Det er i endnu højere grad vigtigt med et indblik i tilstandsrapport, ejerskifteforsikring samt byggetilladelser, BBR, lokalplaner, kloakforhold og andre vigtige dokumenter og forhold.

Vælger du Din Rådgivning, kan du få det hele i én samlet pakke – eller blot dét, du har behov for. Det kan nemlig være en meget individuel sag at finde sin drømmebolig. Ingen køberrådgivning er ens. Derfor sørger vi for at finde det helt perfekte match mellem dine behov og rådgivning.

Vi repræsenterer udelukkende dig – køberen – og prioriterer derfor altid, at du får de bedst mulige vilkår og priser. Derfor kan du også trygt vælge Din Rådgivning til at assistere dig med dit næste boligkøb.

Boligkøb uden overraskelser

Det er let at overse uforudsete skader, som kan være alt fra skimmelsvamp til utætte vinduer, når du skal til at skrive under på købskontrakten.

Heldigvis er det endnu lettere at undgå overraskelser, hvis blot du rådfører dig med en af vores byggetekniske rådgivere. Byggeteknisk køberrådgivning sikrer dig nemlig overblik over tilstanden og eventuelle byggetekniske faldgruber ved din bolighandel – på den måde undgår du økonomiske overraskelser.

Undgå juridiske faldgruber – din garanti for et sikkert køb

Boligkøb kan for de fleste være en stor beslutning, der kun foretages få gange i løbet af et helt liv – og hvor der er mange penge på spil. Derfor er der mange forskellige parametre, der er værd at tage med i dine overvejelser, når du skal købe ny bolig.

Hvad enten der er tale om hus, lejlighed, sommerhus eller noget helt fjerde, er juridisk rådgivning din bedste ven i enhver handel. Med juridisk køberrådgivning får du overblik over alle potentielle juridiske faldgruber.

Kontakt os for et tilbud på køberrådgivning

Vil du hjælpes sikkert gennem din kommende bolighandel? Så indhent et tilbud i kontaktformularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt os for nærmere information. Vi svarer indenfor 24 timer.

9 + 3 =

Skal I selv bygge et helt nyt hus, kan vi anbefale jer at vælge et  byggetilsyn i forbindelse med projektet. Læs mere om vores skræddersyede service indenfor byggetilsyn til jer, som selv kaster jer ud i byggeprojektet! 

Vi hjælper kommende husejere trygt igennem deres boligprojekt, hvad enten det er et nyt hus, der skal bygges, eller et hus, som skal købes.

Kontaktinformation

Smyrnavej 14 2300 kbh S

Følg os på Facebook

Copyright © 2020 dinraadgivning.dk | Cookies- & Privatlivspolitik | Gå til blog